Faceți căutări pe acest blog

joi, 20 octombrie 2016

AVEM echipele de START! Surpriza uriașă în defensiva Stelei

    De la ora 20:00, pe National Arena, se va disputa meciul care ar putea fi ”critic” pentru echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf de a merge mai departe în primăvara europeană. Astfel, tehnicianul român a pregătit o surpriză pentru această dispută. Este vorba despre OVIDIU POPESCU,  care va intra ca fundaș dreapta.
   Reghecampf a declarat înainte de partidă, următoarele:
    "Ca să putem avea șanse de calificare în primăvara europeană, trebuie să câștigăm azi. Sper ca jucătorii să aibă o prestație bună.
Lucrăm și la motivarea jucătorilor. Este păcat că am avut acel meci cu Gaz Metan (n.r. 0-1). La Steaua nu trebuie să existe astfel de meciuri. Jucătorii sunt destul de maturi și trebuie să înțeleagă asta.
    Ovidiu Popescu joacă fundaș dreapta pentru că era singurul jucător apt pe care îl puteam folosi acolo. Eu sper să nu fie o alegere riscantă și nefirească.
   Sper ca Bojan să marcheze azi. Îmi doresc mult să marcheze, pentru el, dar mai mult îmi doresc pentru echipă. Nu contează cine marchează. Important este să câștigăm", a spus Reghe la televiziunea sport.ro.

IATĂ ECHIPELE TRIMISE ÎN TEREN PENTRU MECIUL DIN ACEASTĂ SEARĂ
Steaua: Niță - Ov. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Bourceanu, Muniru - Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovici 
FC Zurich: Vannis - Brunner, Kecojevici, Nef - Buff, Yapi, Sarr, Voser - Winter, Kone, Rodrigurez



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu